Dominicana
Dominicana er en lækker, cremet og blød cocktail, som blev opfundet af bartenderen Sasha Pertraske på hans bar Milk and Honey i New York i 2011.
Dominicana er en lækker, cremet og blød cocktail, som blev opfundet af bartenderen Sasha Pertraske på hans bar Milk and Honey i New York i 2011.
Det skal du bruge:
5 cl Fionia Dark Rum
5 cl Nyborg Kaffelikør
3 cl piskefløde
½-1 cl Macarn Sugar Sirup
Is, evt. revet muskatnød eller kakao.
Sådan gør du:
Hæld rom og kaffelikør i en shaker med is og shake indtil den er kold. Si over i et cocktailglas. Shake piskefløde med sukkersirup (tilpas selv sødme) og en isterning så fløden bliver luftig og kold. Hæld forsigtigt flødeblandingen over i cocktailglasset, så flødeblandingen lægger sig på toppen. Kom evt. revet muskatnød eller kakaopulver på toppen.